Tutkimuksen kautta tietoa

Lukijat
Tietoja lehtien lukijaprofiileista saat käytössämme olevasta Kansallisesta Mediatutkimuksesta, lisäksi teemme erillisiä lukijatutkimuksia.

 

Ilmoitustestit
Huomattiinko ilmoitus? Pidettiinkö siitä? Toimiko se halutulla tavalla? Näihin kysymyksiin saat vastauksen kysymällä sitä lehden lukijoilta. Valittujen Palojen ilmoitustestinumerot vuonna 2018 ovat toukokuu ja lokakuu.  

 

Luotetuin Merkki - Trusted Brands

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valittujen Palojen vuotuinen Luotetuin Merkki -tutkimus kertoo, mihin brändeihin kuluttajat luottavat. Luotetuin Merkki -logo on tunnus, joka pitää ansaita ja tuon tunnustuksen saavat vain oman kategoriansa voittajat.

 

Logon käyttö on kategoriansa luotetuimmille ilmoittaja-asiakkaillemme veloituksetonta. Logon näkemisellä on tutkitusti positiivinen vaikutus ostopäätökseen:

  • 71 prosenttia vastaajista sanoo, että Luotetuin Merkki-logon näkeminen sellaisen tuotteen mainoksessa tai pakkauksessa, jota ei ole aiemmin kokeillut, lisää luottamusta siihen, että voisi ostaa tuotteen
  • 49 prosenttia vastaajista on ostanut tuotteen/valinnut palvelun sillä perusteella, että se on valittu luotetuimmaksi merkiksi.

Katso lisää:

 

www.luotetuinmerkki.fi

 

 

 

 

 

Tutkimusasioissa ota yhteyttä:

Tiina Suomela

Research Manager

(09) 503 4655
050 595 5143

tiina.suomela@valitutpalat.fi