PrinttiratkaisutValitut Palat

Kuukausittain ilmestyvä Valitut Palat on lukumedia, jonka vahvuus piilee tarinoissa. Tarinamuotoinen kerrontatapa tarjoaa lukijalle samastumiskohteen ja siksi se koukuttaa ja jää mieleen. Tähän perustuu myös Valittujen Palojen poikkeuksellisen pitkä lukuaika 1h 19 min (aikakauslehdet ka 53 min). Jopa kolmannes tilaajista on tilannut lehteään 10 vuotta tai kauemmin! Yksi lehden keskeisistä aihealueista, koskettavien tarinoiden lisäksi, on lukijoita erityisesti kiinnostava terveys. Terveyden osuus lehden sisällöstä on lähes viidennes. Myös toinen lukijoiden kiinnostuksen kohde, matkailu, saa lehdessä hyvin palstatilaa. Matkailun osuus sisällöstä on yli 10 %.

Lehden perusfilosofiana toimii eettinen vastuullisuus. Artikkelit ovat huolellisesti faktatarkistettuja, kieliasu viimeistelty ja sisältö myönteinen, ratkaisukeskeinen sekä lukijaa kannustava.

Kohderyhmä: Omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneet suomalaiset miehet ja naiset. Sydäntä lähellä heillä on luonto, matkailu ja kulttuuriharrastukset.


PERUSTIEDOT:

Lukijamäärä: 155 000 (KMT 2022)
Kokonaistavoittavuus: 182 000 (painettu AIR + digi vko) (KMT 2022)
Päätoimittaja: Ilkka VirtanenMeidän Suomi

Lehti suomalaisille suomalaisista aiheista. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja sen keskeisiä aihe-alueita ovat matkailu, kulttuuri, terveys, ruoka, historia ja musiikki.

Lukijatutkimuksen mukaan lehteä luetaan pitkään, lukuaika on peräti 2,5 tuntia!

Kohderyhmä: Aktiiviset, ostovoimaiset +50 -vuotiaat, jotka ovat erityisen kiinnostuneita kotimaan matkailusta. Kuntoiluun ja omaan hyvinvointiin he käyttävät rahaa kaksi kertaa enemmän kuin väestö yleensä. Noin kolmanneksella lukijoista on metsää, maata tai sijoitusrahasto-osuuksia, vielä useammalla kesämökki tai vene.


PERUSTIEDOT:

Lukijamäärä: 32 000 (perustuen lukijatutkimukseen, jonka mukaan yhtä lehden numeroa lukee keskimäärin 2,1 henkilöä).
Päätoimittaja:Hanna Raimop